Huiswerkinstituut Lotus
Hof van Zilverlicht 89
2614TV Delft
T.: 06-11770581
E.: info@hwi-lotus.nl

Openingstijden

Ma 14.00 - 19.00 uur
Di 14.00 - 19.00 uur
Wo 14.00 - 19.00 uur
Do 14.00 - 19.00 uur
Vr Gesloten
Za In overleg

Bel of mail voor informatie en een nadere kennismaking!Laat uw zoon of dochter GRATIS een middag meelopen en ervaren hoe fijn het is om samen huiswerk te maken!
De leerlingen kunnen vragen stellen als ze het even niet goed begrijpen of niet weten hoe ze de lesstof het beste kunnen aanpakken en aan het eind van de middag is het huiswerk af! 's Avonds vrij en huiswerk maken geeft thuis geen spanningen meer!
                                                     
GEINTERESSEERD?                                       Bel 06-11770581 of stuur een
                                                                     E-mail naar: info@hwi-lotus.nl

Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek maakt u kennis met de bewezen succesvolle methode van HWI Lotus.

Gun u en uw zoon of dochter de rust die huiswerkbegeleiding geeft!

  Reacties van ouders

"Mijn zoon krijgt heel goede en persoonlijke begeleiding bij het maken en plannen van zijn huiswerk. Dingen die hij niet snapt worden extra uitgelegd en overhoord. Hij vindt het zelf ook fijn dat hij wordt hulp krijgt zodat hij weet hoe hij de zaken goed kan aanpakken en hij haalt betere cijfers." Fred

"Onze zoon vindt hier structuur en ondersteuning. Hij kan zich beter concentreren omdat er geen afleiding is door social media en dat geeft rust. Daardoor zijn zijn cijfers verbeterd en heeft hij thuis meer tijd voor leuke dingen." Jacqueline, Rotterdam.

"Huiswerkinstituut Lotus is een kleinschalige huiswerkbegeleiding waar persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding het beste uit kinderen weet te halen. Goede prijs kwaliteitsverhouding! Moeder van Maxim"

¨Als je kind een extra steuntje kan gebruiken dan moet je bij Tine zijn. Mijn dochter heeft hier gekregen wat school haar niet kon bieden. Zelfvertrouwen en de juiste hulp en begeleiding bij het leren. Dankzij Tine heeft mijn dochter volgehouden en is het gelukt haar Diploma te halen. Ik ben blij dat wij voor Lotus gekozen hebben!¨